O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]

O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]
O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost arestată în urma probelor video obţinute de un „justiţiar” cu ajutorul unei drone. 
 
Tânăra a fost suprinsă în timp ce se afla în maşina unui client în vârstă de 76 de ani. Se pare că Brian Bates, cel care a făcut înregistrarea, urmăreşte de multă vreme prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone şi trimite înregistrările video la poliţie. În acest caz, Bates a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra, un Ford F-150. 
 
Citeşte şi: Tunul anti-dronă este acum disponibil. Poţi captura sau distruge aparatul de zbor
 
 
„Când Zolicoffer şi şoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist. 
 
Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii. 
 
Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult