O raţă a fost salvată de la eutanasiere datorită unei imprimante 3D [VIDEO]

19.04.2016
O raţă a fost salvată de la eutanasiere datorită unei imprimante 3D [VIDEO]
Raţa Philip din statul american Wiscounsin şi-ia pierdut ambele picioare din cauza unor degerături. Vicki Rabe-Harrison a văzut o imagine cu raţa şi a fost impresionată de povestea animalului. L-a luat acasă, dar la un moment dat, din cauza faptului că nu se mai putea deplasa, a decis că cel mai bine este ca Philip să fie eutanasiat. 
 
Citeşte şi: Iată ce se întâmplă la impactul elicei unei drone cu o bucată de carne
 
Vicki a aflat apoi de Jason Jischke, un profesor de la o şcoală din zonă. Acesta dispune, în clasă, de o imprimantă 3D şi realizează frecvent clipuri video în care arată cum este folosit dispozitivul. Femeia l-a contactat pe profesor şi l-a întrebat dacă îl poate ajuta pe Philip. Acesta a răspuns afirmativ.
 
 
Jischke a realizat picioarele dintr-un nou material flexibil, numit Ninja Flex, donat pentru raţă. Imprimarea 3D a acestora a durat 36 de ore. 
 
Acum, Philip se poate deplasa şi înota din nou. În curând va fi dus la o rezervaţie, unde va trăi alături de alte raţe. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult