O studentă a fost răpită şi bătută de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder

13.05.2016
O studentă a fost răpită şi bătută de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder
O utilizatoare de Tinder din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Tinder. Suspectul, Shane Steven Allen, riscă să petreacă 32 de ani după gratii. 
 
Victima este o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea din Kansas. Femeia a fost răpită pe 12 aprilie şi eliberată pe 18 aprilie, cu multiple răni, după ce i-a promis agresorului că nu va spune nimic la poliţie.
 
Citeşte şi: „Sextortion”, un fenomen care ia amploare pe reţelele de socializare online
 
Cei doi s-au întâlnit o dată înainte ca studenta să fie rănită, iar atunci nu s-a întâmplat nimic neplăcut. La a doua întâlnire Allen a acuzat-o pe tânără că a flirtrat cu unul dintre prietenii lui, apoi a dus-o cu forţa în locul în acre avea să o ţină captivă. 
 
 
Acesta este ultimul incident recent dintr-o serie care au implicat aplicaţii populare. Printre acestea se numără o sinucidere transmisă live pe Periscope, un caz de violenţă domestică transmis pe Twitch şi un viol transmis tot pe Periscope. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult