O viaţă luxoasă cu doar 100,000,000 $

24.10.2007
O viaţă luxoasă cu doar 100,000,000 $
Telefonul, casele, submarinul şi zepelinul

Următorul accesoriu indispensabil este telefonul mobil. Ieri am prezentat câteva exemplare de lux, realizate în colaborare cu nume celebre din lumea modei, dar nici unul dintre ele nu se compară cu telefonul de 1 milion de dolariGoldvish “Le Milion” Piece Unique, ediţie limitată (trei exemplare).

Goldvish Le Million

Decorat într-un mod aproape inimaginabil, cu aur şi diamante de 100k perfect transparente, telefonul ăsta are calitatea de a scoate din minţi chiar şi cele mai modeste femei. Într-adevăr, aspectul îl recomandă mai degrabă sexului frumos, însă nu în mod obligatoriu. Consideri ca nu ţi se potriveşte, atunci aruncă o privire la Nokia N95, tot ediţie limitată (10 exemplare) şi ornat cu aceleaşi elemente preţioase. Deosebirea, diamantele nu sunt la fel de “perfecte”.

Să trecem acum la lucruri foarte serioase. Nu poţi avea toate astea fără o vilă pe măsură, mai bine spus un palat. Oferta este mult prea diversificată, aşa încât o să te las pe tine să te gândeşti. Hai totuşi să te ajut un pic, priveşte imaginea de mai jos ca să-ţi faci o idee – ce înseamnă o casă de lux.

Casa de lux

Ne oprim aici? În niciun caz. Atât oceanul cât şi văzduhul trebuie cucerite. Acolo cu siguranţă nimeni şi nimic nu te va deranja, vei fi un “gânditor” între stele sau un Poseidon al adâncurilor.

80,000,000 $ pentru cel mai scump submarin din lume (Phoenix 1000) şi şansa de a naviga pe sub ape alături de Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea. După cursă nu-ţi rămâne decât să te relaxezi în casa plutitoare (2,500,000 $). Cinci etaje, trei la suprafaţă şi două scufundate pentu a admira viaţa şi minunatele peisaje subacvatice.

Casa plutitoare

Ultima frontieră, adică tot ce ţi-ai mai putea dori înainte de a te muta pe o altă planetă, este o excursie cu zepelinul Strato-Cruiser. O călătorie ce include bălăceala în piscină (la 1000 m deasupra solului), specialităţi culinare şi petreceri fierbinţi, alături de femei irezistibile. Pentru asta mai ai un pic de aşteptat, deoarece acest zepelin se află încă în stadiul de concept.

Strato-Cruiser zepelin

Am omis ceva? Probabil că da. Imaginaţia şi dorinţele nu au limite, dar cred că având toate astea, ai aproape totul. Lux, adrenalină, plăcere, aventură, cunoaştere, libertate şi notorietate. Mult noroc în a le dobândi!

Motive, ceasuri şi maşini scumpe

Continuăm incursiunea în lumea bună, în universul de vis al produselor de lux, iar astăzi vei afla ce înseamnă sa fii cu adevărat în top, să te numeri printre celebrităţi, să ai o viaţă minunată. Simplu, există două căi de afirmare: intelectuală şi/sau financiară.

Dacă eşti capabil, te bazezi pe asimilarea continuă de cunoştinţe şi încerci să realizezi ceva revoluţionar. Ai nevoie de o minte sclipitoare, de ambiţie, multă muncă şi puţin noroc.

A doua cale, mai rapidă şi preferată de mulţi în ziua de azi, este de a evita pe cât posibil etapele ce ţin de însuşirea cunoştinţelor şi a trece direct la fapte. În acest caz, ai nevoie de un sprijin din exterior (cineva care să te finanţeze şi să te promoveze, până în ziua în care vei fi destul de puternic şi notoriu să continui pe picioarele tale).

Alta priveliste minunata

Să presupunem că, într-un fel sau altul, ai reuşit să strângi o “mică” avere. Eşti sigur că e de ajuns pentru a face următorul pas? Te-ai întrebat vreodată de câţi bani ai nevoie pentru a deveni celebru? Eşti sigur că-ţi doreşti asta? Sau te numeri printre oamenii ce aspiră la o viaţă simplă, lipsită de agitaţie? Dacă e aşa, nu are rost să citeşti mai departe. Altfel, află cum te pot schimba 100,000,000 $!

Vom construi de jos, cu paşi mici şi siguri, piramida celebrităţii. Vom urmări să nu părăsim sfera bunului gust. Vom dori ca luxul să nu ne facă să ne pierdem minţile. Oare vom reuşi?

Să începem cu un obiect simplu, dar fără de care nu am fi putut măsura cel mai important indicator al evoluţiei Universului, timpul.

Ceasul, care încă din vremuri îndepărtate a avut parte de o atenţie deosebită, a ajuns astăzi sa indice nu doar ora ci şi Parmigiani Fleurier Bugatti ceaspersonalitatea, chiar gradul de influenţă al unui om în societate. Pentru că spaţiul nu ne permite, am ales două modele exclusive care se asortează cu două super-maşini, pentru două tipuri de caractere.

Primul, un clasic Jaeger LeCoultre AMVOX2 Chrongraph (35,000 $). Carcasa deosebit de rezistentă din titaniu şi funcţiile speciale cu ajutorul cărora controlezi superbul automobil Aston Martin DB (332,000$), te impun drept următorul James Bond.

Al doilea, un model deosebit marca Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 (280,000 $). Construit din aur alb de 18k, cu un design atipic (cadranul este perpendicular pe curea) şi cu învelişul transparent ce dezvăluie mecanismul, acest ceas te va face remarcat, fără discuţii. După cum reiese din denumire, este făcut special pentru nimeni alta decât una dintre cele mai râvnite maşini (de către împătimiţii cailor putere şi implicit ai vitezei) la ora actuală, Bugatti Veyron (1,500,000 EURO).

Bugatti Veyron

Urmărește Go4IT.ro pe Google News