Ochelarii de slăbit pentru mega-sedentari

Ochelarii de slăbit pentru mega-sedentari

Multe persoane (la noi) şi aproape toate (în S.U.A.) se vaită de kilogramele în plus, dar puţine fac ceva în acest sens. Dacă eşti genul de persoană sedentară care speră să slăbească în timp ce priveşte la film sau la meci cu berea la PET în braţe şi înconjurat de pungi slinoase cu chipsuri, atunci eşti bun de cobai. Încearcă ultimul răcnet de gadget, special conceput pentru modul tău ultra-static de viaţă: ochelarii pentru slăbire.

Ideea e simplă. De fiecare dată când te loveşte foamea, îî pui frumos pe ochi şi îţi îndrepţi privirea către cartofii procesaţi sau către platoul “apetisant” cu junk-food. Prin lentilele special tratate, mâncarea va arăta cu adevărat oribil – un bun exemplu este imaginea alăturată. Producătorii japonezi speră ca astfel să-ţi treacă pofta de mâncare, însă cu siguranţă există indivizi care nu se lasă atât de uşor intimidaţi.

Până în prezent, există o singură modalitate sănătoasă de a slăbi: o dietă echilibrată plus exerciţii fizice (alergare, aerobic, sport etc.), măcar de două, trei ori pe săptămână. Ştiai, nu?

Ochelarii pentru slăbire

Urmărește Go4IT.ro pe Google News