(P) Fotbalul continuă la UPC şi după regalul fotbalistic din Brazilia

23.06.2014
(P) Fotbalul continuă la UPC şi după regalul fotbalistic din Brazilia

Atentia tuturor fanilor sportului rege este acum indreptata catre stadioanele din Brazilia, unde se intalnesc cele mai bune echipe nationale din lume. Cu totii ne bucuram acum de regalul fotbalistic oferit de cei mai buni jucatori ai planetei, care se va incheia cu finala de pe 13 iulie.

Fotbalul va continua sa adune fanii in fata televizoarelor si dupa Mondialul din Brazilia. Din 25 iulie incepe Liga 1.Vara devine si mai torida, urmarind partidele de fotbal din campionatul Romaniei. Iar microbistii au de ce sa de bucure – Liga 1 si Cupa Ligii – competitiile de fotbal cele mai interesante din Romania, se vor vedea la UPC si Focus Sat. Cei doi operatori telecom au incheiat recent un acord cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.  Toate meciurile, toate fazele si toate golurile din urmatoarele 5 sezoane ale ligii se vor vedea la UPC si Focus Sat!

Bucurati-va de fotbal la superlativ alaturi de echipele participante la sarbatoarea fotbalului din Brazilia si pregatiti-va sa va sustineti echipa favorita din campionatul Romaniei urmarind Look TV si Look Plus pe UPC! Liga 1 si Cupa Ligii se joaca la UPC!

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet de mare viteză şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Susţinem fotbalul românesc!

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News