Paris Hilton spune că a inventat, împreună cu Britney Spears, selfie-ul

20.11.2017
Paris Hilton spune că a inventat, împreună cu Britney Spears, selfie-ul

Potrivit lui Paris Hilton, data la care a fost inventat selfie-ul este 19 noiembrie 2016. Acela este momentul în care ea şi Britney Spears şi-au făcut o astfel de poză şi au pus-o pe internet. „În urmă cu 11 ani eu şi Britney am inventat selfie-ul!”, a scris Hilton pe Twitter.

Sute de oameni s-au grăbit să-i spună starletei că nici pe departe nu este ea inventatoarea selfie-ului. Cineva a oferit chiar un exemplu din 1910.

Devenit un fenomen mondial, selfie-ul face multe victime. Firma Priceonomics a analizat cazurile de decese legate de selfie-uri din perioada 2014 – 2016. Informaţiile au fost extrase din diferite surse, fiind găsite 49 de cazuri confirmate.

Principalele trei cauze ale deceselor legate de selfie-uri sunt: căderea de la înălţime (16 cazuri), înec (14 cazuri) şi accidente în care sunt implicate trenuri (8 cazuri).
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult