Patul care se face singur, candidat la titlul de invenţia anului

Patul care se face singur, candidat la titlul de invenţia anului

Făcutul patului este una din treburile ingrate de care trebuie să te ocupi dimineaţa când oricum abia te trezeşti să pleci la serviciu. Ce bine ar fi dacă ar exista un pat care să strângă aşternuturile printr-o simplă apăsare de buton. Veste bună: există! Sau cel puţin tocmai a fost inventat.

Selfy este numele patului care se face singur şi care este prezentat zilele acestea la Târgul Internaţional de Invenţii de la Geneva. Dintre cei peste 700 de inventatori care îşi expun cele mai noi creaţii, patul care se strânge singur, Selfy, a atras entuziasmul leneşilor din toată lumea. Leneşul inventator este un italian (după nume), Enrico Berruti. Chiar el a recunoscut că lenea este cea care l-a făcut să lucreze la această invenţie.

Aşternuturile de pe pat sunt strânse cu ajutorul unor şine plasate la marginea patului care în mod normal stau ascunse sub acesta.

Nu se poate vorbi deocamdată de un preţ probabil deoarece invenţia încă îşi aşteaptă investitorii dispuşi să o pună pe linia de producţie.

Primul pas a fost făcut, acum aşteptăm masa care să pună şi să strângă singură farfuriile şi maşina de spălat care să ia singură rufele murdare, să le spele şi să le pună frumos în şifonier.

Selfy

Urmărește Go4IT.ro pe Google News