Pistolul „smartphone” este acum disponibil

19.01.2017

O companie a dezvoltat anul trecut un pistol care seamănă cu un smartphone. Dispozitivul, numit Ideal Conceal, se desface şi devine un pistol funcţional. În acest moment Ideal Conceal a intrat deja în producţie şi poate fi cumpărat de la dealeri.

 

Deşi a fost gândită pentru autoapărare, arma a fost criticată dur deoarece poate fi ascunsă mai uşor de răufăcători. Mai mult, copiii care ajung să pună mâna pe dispozitiv se pot răni, deoarece cred că se joacă cu un telefon.

 

 

Pe o parte, Ideal Conceal are chiar ceea ce pare a fi ansamblul unei camere. Pe cealaltă parte poate fi ataşată o agăţătoare pentru curea. Pistolul, care dispune şi de sistem de ochire laser, poate înmagazina două cartuşe, câte unul pe fiecare ţeavă.

 

Arma costă 395 de dolari şi a fost deja precomandată de 12.000 de oameni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult