Prima companie din România care permite transformarea ambalajelor în dispozitive VR [VIDEO]

13.03.2016

S-a spus despre anul 2016 că este cel al realităţii virtuale. O parte din lansarea Samsung Galaxy S7 s-a făcut în VR, iar Coca-Cola şi McDonalds au prezentat ambalaje de produse care se pot transforma în dispozitive pentru realitate virtuală. Iată că şi în România o companie s-a aliniat trendului.

Citeşte şi: Coca-Cola vrea să transforme ambalajele de la băuturi în dispozitive VR

Am fost în weekend într-un supermarket, iar la raionul de bere am avut parte de o supriză. O tânără prezenta un ambalaj pentru berea Grolsch care poate fi transformat într-un headset VR.

Domnişoara ne-a arătat la faţa locului cum putem transforma cutia de la six pack în dispozitiv VR. Mai mult, ne-a îndrumat spre un clip de pe YouTube în care este detaliat procesul, dar şi spre un site dedicat

Citeşte şi: Realitatea virtuală trece şi prin stomac: McDonald’s introduce meniul Happy Goggles

Compania recomandă şi o aplicaţie iOS pentru conţinut VR, numită in360tube, care poate fi descărcată din App Store. De pe Android, clipurile putând fi accesate direct de pe YouTube. 

Ambalajele sunt disponibile în ediţie limitată, aşa că dacă vă doriţi un headset VR ieftin, ar fi bine să vă grăbiţi. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult