Românul care a furat 53 de smartphone-uri la un concert din Anglia a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Alin Marin, un tânăr de 22 de ani din România, a fost condamnat pe 18 decembrie la 3 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a reuşit performanţa de a fura 53 de smartphone-uri la un concert din Birmingham. Tânărul s-a folosit de un accesoriu inedit: un costum de înot pentru femei, cu o gaură pe piept. Acesta i-a permis să lipească telefoanele sustrase de corp. 
 
Smartphone-urile au fost furate de Marin la concertul Royal Blood din Arena Birmingham, care a avut loc pe 18 noiembrie, în acest an. 
 
 
Din nefericire pentru hoţ, poliţişti sub acoperire se aflau în mulţime. Asta deoarece la un concert anterior al formaţiei mulţi fani s-au plâns că au fost victimele hoţilor din buzunare. Poliţiştii l-au arestat pe Marin la scurt timp după ce a plecat de la concert, pe o stradă din apropiere. 
 
 
Julia Slater, un sergent de poliţie, a declarat că multe telefoane le-au fost furate oamenilor din buzunarele din faţă, fără ca aceştia să simtă. „Oamenii cred că acestea sunt locuri mai sigure pentru a-şi ţine bunurile de preţ”, a spus ea. 

Deşi este impresionant numărul de telefoane pe care hoţul român şi le-a lipit de corp, performanţa lui păleşte dacă este comparată cu cea a unui bărbat care a fost arestat în China acum doi ani. El a încercat să treacă de vamă cu 146 de dispozitive iPhone, folosind aceeaşi metodă. 

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat