Site de aventuri extraconjugale: Alibiul folosit de femei când înşală

Site de aventuri extraconjugale: Alibiul folosit de femei când înşală

Site-ul de aventuri extraconjugale Gleeden a făcut un sondaj pentru a vedea care este principalul alibi folosit de femeile care îşi înşală partenerii. Pe primul loc şi folosit de 66% dintre femei este „îmi petrec seara în oraş cu o prietenă/cu prietene”. Pe locurile doi şi trei s-au situat următoarele explicaţii: „îmi aloc nişte timp pentru mine” la cumpărături sau un salon şi „am o treabă de terminat la serviciu”.

 

 

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 18.000 de persoane.

 

 

Facebook, principalul punct de pornire al aventurilor extraconjugale

 

S-au dus vremurile în care oamenii întâlneau parteneri de aventuri extraconjugale la petreceri, în baruri sau în parc. Potrivit lui  Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult