Sonos: Cuplurile care ascultă muzică acasă împreună au o viaţă sexuală mai împlinită şi relaţii fericite [STUDIU]

02.03.2016
Dacă îţi place să asculţi muzică la căşti, s-ar putea să vrei să le dai jos atunci când te afli în compania partenerului de viaţă. Un nou studiu realizat de producătorul de echipamente audio Sonos arată că muzica ascultată tare în locuinţă are un impact pozitiv asupra relaţiilor.  
 
La studiul „The Music Makes It Home” au participat 30.000 de oameni din opt ţări. S-a descoperit că în locuinţele în care se ascultă muzică cuplurile sunt mai fericite şi fac mai mult sex. „Adevărul este că mulţi oameni împart o casă, dar nu împart multe alte lucruri. S-ar putea ca muzica să fie capabilă să îi readucă pe oameni împreună”, a declarat Dr. Daniel J. Levitin, liderul echipei care a realizat studiul şi autorul best-sellerului „Acesta este creierul tău pe muzică”.
 
 
În locuinţele în care se ascultă muzică cuplurile petrec cu trei ore şi 13 minute pe săptămână mai mult timp împreună, potrivit studiului comandat de Sonos. Mai mult, partenerii fac cu 67% mai mult sex decât cei care nu ascultă muzică tare în locuinţă. 
 
Alte beneficii pentru cupluri aduse de muzica ascultată împreună sunt: oamenii sunt mai fericiţi, gătesc şi fac curăţenie în casă împreună mai des şi sunt mai sănătoşi, datorită faptului că sunt mai activi. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult