Staţia de încărcare cu 60 de port-uri USB poate încărca toate dispozitivele din casă

14.07.2015
Staţia de încărcare cu 60 de port-uri USB poate încărca toate dispozitivele din casă

Este uşor să ne umplem casa de tot felul de cabluri şi încărcătoare de la diversele dispozitive mobile pe care le cumpărăm în ultimii ani, iar încărcarea lor simultană poate fi problematică, întrucât de multe ori prizele sunt ocupate de aparate electronice şi electrocasice de sine stătătoare. Se pare că există o soluţie pentru această problemă: o staţie de încărcare USB cu până la 60 de port-uri.

Deşi nu este clar cine produce cu exactitate acest imens încărcător pentru priză, câteva lucruri sunt sigure. Avem de a face cu unul dintre cele mai mari dispozitive de acest gen, care poate să ofere destulă energie pentru 60 de dispozitive în acelaşi timp. Acesta oferă port-uri USB 2.0 şi poate încărca atât dispozitivele pe 110 V, cât şi pe cele pe 220 V. Acest lucru înseamnă că funcţionează oriunde în lume şi poate încărca orice de la telefoane şi playere media portabile, până la tablete de dimensiuni mari, fiecare mufă USB oferind 5V la o intensitate între 0,5 şi 2,0 A.

Desigur, există şi variante mai mici ale acestui gigantic încărcător. Cei care nu vor să cheltuie 130 de dolari pentru varianta de top, pot opta pentru un model cu mai puţine port-uri. Versiunea cu 40 de USB-uri costă 99 de dolari, iar cea cu 20 de port-uri doar 60 de dolari. Modelul de bază cântăreşte 2,5 kg, iar fiecare model superior adaugă 1 kg. Toate cele trei modele sunt disponibile pe site-ul allputer.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult