Un anunţ online a dus la arestarea unei tinere transformase în bordel casa în care locuia cu trei copii

Un anunţ online a dus la arestarea unei tinere transformase în bordel casa în care locuia cu trei copii

Poliţiştii din Pennsylvania a arestat o femeie şi l-au dat în urmărire pe iubitul acesteia, după ce au descoperit un anunţ publicat pe internet. Brittany Patrick, în vârstă de 26 de ani, a publicat online o reclamă în care spunea că se află în căutarea unor „domni în vârstă, generoşi…”.

 

Un poliţist sub acoperire a contactat-o pe tânără. Imediat după ce a intrat în casă, aceasta i-a spus să pună 120 de dolari pe televizor şi a început să se dezbrace. La scurt timp după aceea, Patrick a fost arestată, dar iubitul acesteia, Lukas Roger Trout, a scăpat şi a fost dat în urmărire. Cei doi erau complici în această „afacere”, iar din banii obţinuţi îşi cumpărau droguri. Cuplul are un copil de 18 luni, iar în apartamentul-bordel mai locuiesc doi minori, de 8 şi 10 ani, ai unei alte persoane care locuieşte acolo.

 

Brittany Patrick

 

Cei doi sunt acuzaţi de punerea în pericol a unor minori, deţinere de droguri, dar şi de încălcarea legilor privind prostituţia.

 

Oamenii legii au mai făcut şi alte arestări după ce au descoperit astfel de reclame pe internet. În una dintre acestea o femeie „cu forme” promitea că nu va înceta să încerce să îi elibereze pe clienţi de stres. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult