Un bărbat care susţine că i-a explodat smartphone-ul în mână cere daune de 10.000 de lire de la producător

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Marea Britanie, care susţine că i-a explodat smartphone-ul Xperia Z2 în mână, cere daune în valoare de 10.000 de lire sterline de la Sony.

 

Tom Collins a declarat că folosea aplicaţia Facebook Messenger atunci când dispozitivul a luat foc şi i-a ars toate cele cinci degete de la mâna dreaptă. Bărbatul susţine că a avut nevoie de o perioadă de recuperare de trei luni şi că din cauza accidentului şi-a pierdut locul de muncă temporar pe care îl avea.

 

Reprezentanţii Sony susţin că organizaţia nu are nicio vină. Incidentul s-a petrecut pe 24 mai în timpul unei conversaţii pe care Collins o avea cu partenera lui. Smartphone-ul s-a încălzit puternic, iar la un moment dat din el a ieşit o flacără similară cu cele care ies din motoarele rachetelor, potrivit bărbatului. El a adăugat că a stins focul cu sticla de apă pe care o avea lângă pat. 

Modelul Sony Xperia Z2 a fost lansat în aprilie 2014. Terminalul dispune de rezistenţă la apă şi praf şi include baterie de 3.200 mAh.  

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat