Un clip video arată cât de dificil este să fii pilot de dronă în competiţiile oficiale

14.02.2017

Oricine a încercat să piloteze o dronă şi-a dat seama că aceasta nu este o treabă chiar uşoară, nici măcar într-un loc deschis, precum spaţiul verde dintr-un parc sau pe un stadion. Când vine vorba de pilotarea acestor aparate de zbor la viteze mari şi printre obstacole, în competiţii, lucrurile devin mult mai complicate.

 

Un clip publicat pe YouTube de Drone Racing League arată ce vede un pilot profesionist de dronă atunci când pilotează aparatul.

Piloţii folosesc ochelari speciali pentru a vedea ce vede şi drona. Aceste aparate pot fi extrem de rapide. De exemplu, drona Nissan GT-R, construită pentru compania auto de cei de la echipa Tornado XBlades Racing, poate atinge o viteză maximă de 185 Km/h şi poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 1,3 secunde. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult