Un fost director de şcoală este acuzat că a filmat eleve minore folosind camere ascunse, inclusiv într-un încărcător de telefon

Un fost director de şcoală este acuzat că a filmat eleve minore folosind camere ascunse, inclusiv într-un încărcător de telefon

Dean Stearns (56 de ani), fost director la South Royalton School din Vermont, este acuzat că a folosit camere ascunse pentru a filma minore. De asemenea, el este acuzat de voyeurism, deţinere de materiale pornografice cu minori şi distribuirea de astfel de conţinut.

 

Stearns a pledat nevinovat. Poliţia din Vermont State a anunţat că a găsit 200 de imagini şi clipuri video cu minore în casa acuzatului. Acestea au fost filmate cu camere ascunse în obiecte de prin casă. Camere au fost găsite ascunse într-un încărcător de smartphone, într-un ceas cu alarmă şi într-o veioză.

 

Potrivit oamenilor legii, Stearns invita eleve la el acasă, unde locuia cu soţia, apoi le filma pe ascuns. Încărcătorul a fost descoperit de una dintre victime, care a vrut să îl folosească pentru a-şi încărca telefonul. Dispozitivul i-a fost dat chiar de către bărbat, iar fata a fost invitată să folosească o baie care nu era folosită de Stearns şi soţia lui.

 

 

Eleva a conectat smartphone-ul la cablu, dar a văzut că nu merge. A lăsat încărcătorul pe o etajeră. Când s-a întors în baie, acesta era conectat la priză, deşi ea îl lăsase deconectat. L-a analizat cu atenţie şi a descoperit camera. Tânăra i-a povestit incidentul unui adult, care a alertat imediat poliţia.

 

CITEŞTE ŞI: Nu, nasul tău nu e (chiar) atât de mare. Doar că aşa apare în selfie-uri

 

După ce Stearns a fost reţinut, poliţiştii au percheziţionat şcoala la care bărbatul fisese director, dar nu au descoperit camere şi acolo.

 

Bărbatul aşteaptă acum să fie judecat. Între timp, judecătorul i-a cerut să şteargă clipurile şi pozele publicate pe internet şi i-a interzis să îşi cumpere un nou telefon sau să interacţioneze cu minori.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult