Un fost director de şcoală este acuzat că a filmat eleve minore folosind camere ascunse, inclusiv într-un încărcător de telefon

Dean Stearns (56 de ani), fost director la South Royalton School din Vermont, este acuzat că a folosit camere ascunse pentru a filma minore. De asemenea, el este acuzat de voyeurism, deţinere de materiale pornografice cu minori şi distribuirea de astfel de conţinut.

 

Stearns a pledat nevinovat. Poliţia din Vermont State a anunţat că a găsit 200 de imagini şi clipuri video cu minore în casa acuzatului. Acestea au fost filmate cu camere ascunse în obiecte de prin casă. Camere au fost găsite ascunse într-un încărcător de smartphone, într-un ceas cu alarmă şi într-o veioză.

 

Potrivit oamenilor legii, Stearns invita eleve la el acasă, unde locuia cu soţia, apoi le filma pe ascuns. Încărcătorul a fost descoperit de una dintre victime, care a vrut să îl folosească pentru a-şi încărca telefonul. Dispozitivul i-a fost dat chiar de către bărbat, iar fata a fost invitată să folosească o baie care nu era folosită de Stearns şi soţia lui.

 

 

Eleva a conectat smartphone-ul la cablu, dar a văzut că nu merge. A lăsat încărcătorul pe o etajeră. Când s-a întors în baie, acesta era conectat la priză, deşi ea îl lăsase deconectat. L-a analizat cu atenţie şi a descoperit camera. Tânăra i-a povestit incidentul unui adult, care a alertat imediat poliţia.

 

CITEŞTE ŞI: Nu, nasul tău nu e (chiar) atât de mare. Doar că aşa apare în selfie-uri

 

După ce Stearns a fost reţinut, poliţiştii au percheziţionat şcoala la care bărbatul fisese director, dar nu au descoperit camere şi acolo.

 

Bărbatul aşteaptă acum să fie judecat. Între timp, judecătorul i-a cerut să şteargă clipurile şi pozele publicate pe internet şi i-a interzis să îşi cumpere un nou telefon sau să interacţioneze cu minori.

 

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat