Un fotograf a suprins reacţiile oamenilor atunci când sunt loviţi de un taser [VIDEO]

05.04.2016
Fotograful Patrick Hall a realizat un proiect inedit: a fotografiat reacţiile oamenilor atunci când sunt loviţi de electrozii unui taser. 
 
Artistul a explicat şi ce l-a determinat să facă aceste fotografii. „Ca fotograf specializat în portrete, încerc mereu să-i fac pe oameni să se simtă confortabil în faţa camerei. Dar dacă aş fi capabil să îi fac pe oameni să se simtă atât de incomod în faţa camerei încât să obţin un portret interesant de fiecare dată? Aceasta este ideea din spatele ultimei mele serii”, a declarat Hall. 
 
 
Pentru unii oameni modul în care funcţionează un taser este suprinzător. Electrozii au mici cârlige care se înfig în piele.
 
Taserul lansează în aer două mini-torpile (electrozi). Acestea trag după ele două fire electrice de câţiva metri lungime care sunt cuplate la electroşocul pistolului.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult