Un hotel le cere clienţilor să-şi facă selfie-uri nud în camere, dar nu din motivul la care v-aţi gândit

Un hotel le cere clienţilor să-şi facă selfie-uri nud în camere, dar nu din motivul la care v-aţi gândit

Un lanţ de hoteluri din Australia a lansat o campanie mai puţin obişnuită, numită „No Robe”. Art Series le cere clienţilor să îşi facă selfie-uri nud, care apoi sunt trimise unor artişti pentru a fi transformate în opere de artă.

Clienţii care selectează pachetul „No Robe”, care costă 175 de dolari pe noapte, primesc la un moment dat, în timpul şederii, o cameră foto. Aceasta este, de fapt, o tabletă iPad cu o aplicaţie dezvoltată special pentru această ocazie.

Imaginile făcute cu dispozitivul sunt trimise apoi automat printr-un serviciu criptat la studio-urile unor artişti parteneri care le transformă în opere de artă. Tablourile sunt livrate ulterior, gratuit, clienţilor.

Art Series spune că imediat după ce au fost folosite ca surse de inspiraţie pozele sunt şterse şi că niciun angajat al companiei nu ajunge să le vadă.

Există şi un juriu care alege cea mai bună imagine. Clientul sau clienta care a făcut-o primeşte o noapte de cazare gratuită.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult