Vânătorii de OZN-uri susţin că au găsit o dovadă că pe Marte a existat o civilizaţie

Într-o imagine surprinsă pe Marte apare...
Într-o imagine surprinsă pe Marte apare o sferă aproape perfectă. Vânătorii de OZN-uri susţin că aceasta este dovada că pe Planeta Roşie a avut loc un război cu mult timp în urmă şi că aceea este o „ghiulea de tun”. „Fragmente de civilizaţie stau împrăştiate în jurul acestui proiectil”, a scris Scott C. Waring, un teoretician care crede că pe Marte a existat o civilizaţie, în UFO Sightings Daily. 
 
El a mers şi mai departe şi a susţinut că milioane de astfel de sfere au fost trase deliberat în atmosfera planetei, pentru a o distruge.
 
 
Alţii susţin că este o simplă piatră. 
 
 
Nu este prima dată când NASA este acuzată că ascunde secrete pe Marte. Unii au mers şi mai departe. În vara acestui an un post de radio american a relizat un interviu cu un presupus fost ofiţer CIA, specializat în misiuni clandestine, care susţinea că NASA operează o „colonie de copii sclavi” pe Marte. Oricât de bizare ar fi acuzaţiile, NASA a trebuit să vină cu un răspuns. „Există un singur zvon idiot pe internet? Asta e o ştire”, a declarat Guy Webster, purtătorul de cuvânt al agenţiei, pentru Daily Beast. „Nu sunt oameni pe Marte. Sunt foar rovere active pe Marte. A fost o ştire recentă care a susţinut că nu sunt (n.e. – rovere). Sunt. Dar nu sunt oameni acolo”, a continuat el.
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult