Vorbeste cu tine: Motorola RAZR2 V8

30.10.2007
Vorbeste cu tine: Motorola RAZR2 V8
Despre…

Camera

Are rezolutia de 2MP si avand in vedere ca telefoanele cu camera de 3,2MP au devenit deja o banalitate, as fi dorit mai mult si de la V8. Nu are blit, nici focalizare automata asa ca nu te astepta la cine stie ce performante. In lumina mai slaba pozele vor iesi cu zgomot (purici) care se vad si pe ecranul mobilului. Asta in modul automat. Daca treci pe modul „Night", pozele vor iesi mai luminoase, dar cu si mai multi „paraziti", asa ca trebuie sa alegi raul mai mic. Oricum, inainte de sesiunea foto sterge cu incredere lentila camerei de amprente. La capitolul video se pricepe ca oricare mobil, filmand la rezolutia de 176×144 de pixeli. Mi-a placut insa calitatea inregistrarii sunetului. V8 are „urechi" fine.

Aplicatii

Mobilul nu sta deloc rau la aplicatiile multimedia. Are preinstalat Windows Media Player 11 si reda destul de multe formate audio-video ca sa nu-ti faci probleme cu tot felul de convertoare. Singura problema e memoria interna cam mica. 420MB rezervati pentru utilizator se consuma imediat dupa ce ti-l conectezi pentru prima oara la computer. Carduri de memorie? Nu. In meniul „Office Tools" am dat de aplicatii banale, de pilda calculator, calendar, e-mail, dar si una mai putin prezenta prin meniurile de birou, si anume IM (mesagerie online). M-a bucurat foarte tare pentru ca mi-am gasit de lucru in metrou, in drum spre redactie.

Altele

Ecranul intern are diagonala de 2,2 inci, iar cel extern de 2 inci, iar ambele au rezolutia de 240×320 de pixeli si 262.144 de culori. Sunt mari, extrem de luminoase si asta e cea mai mare calitate a lui V8. Cel extern vine cu ceva inedit. Cand asculti muzica pe el apar trei butoane tactile de control, iar cand le atingi, mobilul vibreaza usor. Difuzorul montat pe spatele mobilului „urla", nu gluma. Am reusit sa sochez toata redactia cand am pornit playerul audio si volumul era la maximum.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News