Logitech Pure-Fi Dream devine realitate

17.08.2007
Logitech Pure-Fi Dream devine realitate

Logitech împlineşte visul posesorilor de iPod, cel de a avea în cameră un sistem audio capabil să redea cu o super-fidelitate piesele muzicale de pe celebrele playere marca Apple. Pure-Fi Dream Bedroom Music System permite conectarea modelelor iPod dotate cu adaptor pentru dock, dar şi a altor PMP-uri, prin intrarea auxiliară de 3.5 mm.

Acustica de excepţie este garantată de tweeter-ele Hi-Fi şi woofer-ul de 3” în timp ce tehnologia StereoXL simulează un mediu surround, ajustabil.

Stilatul Logitech Pure-Fi Dream nu înseamnă doar sunet. Camera ta va deveni un adevărat spaţiu hi-tech în care deciziile se vor lua prin simple gesticulaţii, datorită senzorilor de lumină şi mişcare. Pe un întuneric absolut, panoul de control se luminează instant la trecerea mâinii prin dreptul lui. Uită de alarma telefonului sau, mai rău, a ceasului deşteptător şi trezeşte-te în compania postului de radio preferat sau al unui cântec liniştit din iPod. Alarma Pure-Fi poate fi amânată tot cu ajutorul gesturilor. Navigarea prin conţinutul multimedia se face foarte uşor, cu telecomanda inclusă în pachet. Astfel, ai acces instant la muzică, nu mai este nevoie să intri în meniul iPod. Printre altele, Logitech Pure-Fi are şi rol de încărcător.

Dacă eşti convins să achiziţionezi Logitech Pure-Fi Dream, află că va trebui să aştepţi cel puţin până în luna noiembrie, când acesta va deveni disponibil, pentru început în S.U.A.. Preţul sugerat este de 249.99$.

Logitech Pure-Fi Bedroom Music System

Logitech Pure-Fi Bedroom Music System

Logitech Pure-Fi Bedroom Music System

Urmărește Go4IT.ro pe Google News