Pioneer HTP-LX70, home theater de lux

03.08.2007
Pioneer HTP-LX70, home theater de lux

Pioneer HTP-LX70 este ultimul sistem de sunet home theater cu tehnologie surround al producătorului japonez, ce se adresează cu adevărat cunoscătorilor şi celor ce apreciază adevărata calitate a unei audiţii perfecte.

Spre deosebire de alte produse din aceaşi gamă, acesta nu dispune de unitate centrală, întregul sistem de amplificare şi toată conectica fiind „înghesuite” în subwoofer. Astfel, se obţine un sistem mai compact, dar care nu face rabat de la calitate. Ultimele tehnologii surround au fost integrate în Pioneer HTP-LX70, cum ar fi Dolby True HD, DTS-HD sau tehnologia de amplificare şi distribuţie a sunetului în mod 3D.

O unitate independentă de control cu ecran LCD permite setarea întregului ansamblu şi comanda celor 400 W RMS, sateliţii faţă, spate şi surround având fiecare 50 de W iar unitatea centrală şi subwooferul câte 100 W.

home theater Pioneer

Designul sistemului este unul clasic, ce utilizează din plin culoarea neagră dar nu oboseşte cu o serie de componente cubice, fiecare componentă a Pioneer HTP-LX70 bneneficiind de un design inovator.

Toate acestea pentru suma de 1600 euro. Însă nu vă grăbiţi, până când Pioneer HTP-LX70 va ajunge şi în Europa mai avem puţintel de aşteptat, momentan fiind disponibil doar pentru clienţii din ţara soarelui răsare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News