Sonic chair ne arată cum ar fi să te aşezi într-o cască

26.06.2007
Sonic chair ne arată cum ar fi să te aşezi într-o cască

Sonic chair este un dispozitiv aparte, ce îţi permite să iei loc în interiorul unui sistem de sunet performant. Spartan, ar putea fi caracterizat drept un scaun cu boxe, dar Sonic chair este mai mult de atât.

Forma sa ciudată, dar atrăgătoare, are atât rol estetic cât mai ales rol de a crea o incintă acustică care să asigure o audiţie de excepţie. Sunetele joase ale bass-ului se împletesc cu cele înalte şi medii ale diverselor boxe plasate în şezut, pereţii laterali sau în spătar, asigurând o atmosferă ideală pentru orice gen de muzică, fie ca este simfonică sau rock. În plus, tehnologia folosită elimină zgomotele exterioare, pentru un comfort acustic de excepţie.

Sonic chair - fata/spate

Sistemul de boxe interioare şi amplificatorul pe 4 canale sunt puse în valoare de către Sonic chair şi prin intermediul multitudinii de jack-uri şi conectori, ce ne permit legarea incintei acustice la TV, CD player sau iPod, putând fi astfel folosită şi pentru vizionarea filmelor sau audiţia unor ebook-uri.

Sonic chair multicolor

Publicul ţintă al Sonic chair este omul de afaceri care doreşte să se poate destinde după o zi grea de muncă şi care nu se sfieşte să plătească o sumă considerabilă pentru aceasta, sumă ce începe de la 5850 euro fără taxe, pentru modelul de bază, dar poate urca vertiginos prin adăugarea de opţiuni suplimentare (mai multe detalii aici).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News