Anthony Baker, R/GA London: Inteligenţa artificială va juca un rol important. Vom vedea site-uri care se adaptează automat la fiecare utilizator [VIDEO]

Anthony Baker, Technology Director la R/GA London, filiala din capitala britanică a cele mai premiate agenţii de publicitate din lume, a explicat, într-un interviu acordat Go4it la Iceefest 2016, succesul companiei prin faptul că întotdeauna pune consumatorul pe primul loc. „Strategia R/GA este să punem consumatorii în centru, iar apoi dezvoltăm serviciile şi experienţele în jurul lor”, a declarat Baker.
 
 
Reprezentantul R/GA spune că este uşor să te pierzi în lumea de astăzi, în care se fac avansuri mari şi rapide în tehnologie. 
 
 
În ceea ce priveşte inteligenţa artificială, unul dintre marile trenduri actuale în tehnologie, aceasta va juca un rol important, indiferent de ce tehnologie sau punct de acces foloseşti, potrivit lui Baker. Pe baza acesteia vom avea site-uri web care se adaptează în funcţie de modul în care tu le foloseştie şi de interesele tale.
 
Puteţi vedea interviul complet acordat de Anthony Baker pentru Go4it la Iceefest 2016 în clipul video ataşat. 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat