„Boobluge”, un nou fenomen devenit viral online

„Boobluge”, un nou fenomen devenit viral online
Un nou fenomen a devenit viral pe reţelele de socializare online, cu zeci de clipuri publicate recent. Provocarea se numeşte „Boobluge” şi presupune folosirea sânilor pe post de pâlnie pentru bere. 
 
O astfel de compilaţie publicată pe Facebook a generat peste 700.000 de afişări şi mii de comentarii. Există chiar şi o comunitate în care sunt publicate cele mai noi clipuri. 
 
 
Acesta este ultimul dintr-o serie de provocări devenite virale în acest an. În ianuarie mii de tinere şi-au făcut selfie-uri cu creioane şi pixuri ţinute sub sâni. 
 
 
Mai mult, în China iPhone a devenit în luna martie instrument de măsură. Tinerele foloseau smartphone-uri Apple pentru a arăta că au picioare subţiri. Mai precis, strângeau genunchii şi în faţa acestora puneau un iPhone, care este folosit pe post de unitate de măsură.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult