Campania şocantă anti-prostituţie dezvoltată de o celebră agenţie de publicitate [VIDEO]

29.09.2016
De când există prostituţia, numită şi „cea mai veche meserie din lume”, această activitate a implicat şi multă violenţă. Foarte puţine dintre persoanele care intră în „industrie” sunt fericite şi împlinite, iar foarte multe cad victime unor grupuri cărora nu li se pot opune din cauza poziţiei lor sociale vulnerabile. 

De aceea, organizaţia franceză Le Mouvement du Nid a lansat, cu ajutorul agenţiei McCann Paris, propriul site pentru escorte, numit sugestiv „Girls of Paradise”. La prima vedere, cine intra acolo credea că a ajuns în locul potrivit pentru a-şi alege o parteneră. Însă în spatele site-ului este o poveste extrem de tristă. Toate fetele listate acolo sunt moarte, victime ale industriei sexului.  

Clienţii află acest lucru când cer să intre într-o cameră privată de chat cu una dintre femei sau sună la numărul de pe site. Sunt apoi afişate imagini grafice cu tinerele aşa cum au fost găsite moarte. În clipul de promovare al campaniei se poate auzi un bărbat care exclamă „NUUU!” atunci când află că fata cu care dorea să intre în legătură a fost găsită moartă în apartamentul ei cu 53 de plăgi înjunghiate. 

 
Scopul iniţiativei este să le arate celor care cumpără astfel de servicii partea întunecată a prostituţiei. Potrivit Le Mouvement du Nid, în prima săptămână a site-ului au fost primite 600 de apeluri telefonice de la potenţiali clienţi şi mii de mesaje pe chat. 
 
 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult