Care sunt vitezele de net mobil ale operatorilor din România, conform Orange

Care sunt vitezele de net mobil ale operatorilor din România, conform Orange

Directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, a publicat joi în cadrul unei conferinţe de presă vitezele internetului mobil în România înregistate de operatorii telecom de pe piaţă. „Aceste viteze pot fi verificate de oricine. Este important de spus că viteza pe mobil în România pentru abonaţii Orange este mai mare decât media la nivel global pe internetul fix.

Orange România oferă clienţilor săi acces la servicii de internet mobil cu viteza medie de 21.93Mbps. Mult în urmă, Cosmote România (actual Telekom) ar oferi o viteză medie de numai 11.99Mbps, urmat de Vodafone România cu 11.83Mbps. Codaş în clasament, RCS&RDS ar oferi clienţilor săi servicii de internet mobil cu viteză medie de numai 3.08Mbps.

Actualizată cu tehnologie 4G, reţeaua Orange permite transferuri de date la viteze de până la 300 Mbps în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara. Orange România a lansat primele servicii de acces la internet prin reţeaua 4G în decembrie 2012, disponibile într-o primă fazã în zona centrală şi de nord a Capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi zona Bran-Moieciu, pecum şi în Poiana Braşov. Compania are peste zece milioane de clienţi în România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult