China le-a interzis femeilor să facă transmisiuni live pe web în care mănâncă banane „într-un mod erotic”

Într-un efort de a cenzura şi mai mult internetul, China a introdus noi reguli prin care le este interzis femeilor să facă livestreaming în timp ce mănâncă banane „într-un mod erotic”. Pare o glumă, dar nu este. 
 
Potrivit autorităţilor, noile reguli au fost gândite pentru a controla conţinutul web „nepotrivit şi erotic”. Sunt interzise, conform noilor reguli, şi clipurile video sau transmisiunile în care femeile poartă doar ciorapi şi lenjerie intimă sau doar bretele. 
 
 
Publicaţia Shanghaiist transmite că multe femei din China organizează sesiuni live în faţa camerelor web, de obicei din propriul dormitor, pe site-uri dedicate. Tinerele sunt îmbrăcate sexy şi pot câştiga echivalentul a 15.000 de dolari pe lună dacă au un număr mare de urmăritori. Nu este vorba de videochat, ci de transmisiuni în care protagonistele promovează anumite produse, cântă, dansează sau... mănâncă banane într-un mod erotic. Banii vin de la sponsori şi din bunuri virtuale şi cadouri pe care fanii le cumpără pentru fete. 
 
Cine nu respectă regulile va fi amendat şi banat de pe serviciul de livestreaming. 
 
 
Fenomenul este oarecum similar cu cel în care în Vest modele de succes, îmbrăcate sumar, promovează diverse produse pe Instagram, precum cure de detoxofiere sau băuturi energizante. 
 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat