Cum poţi descărca clipurile de pe YouTube în format HD

Cum poţi descărca clipurile de pe YouTube în format HD

Despre descărcarea clipurilor video de pe YouTube am tot scris. Am scris despre o modalitate foarte simplă de descărcare a clipurilor şi despre salvarea părţii audio în format MP3. De data această, cei interesaţi de subiect pot afla cum descarci versiunile de calitatea superioară a clipurilor de pe YouTube.

Multe dintre clipurile video au o aşa-numită variantă HD, de calitate mult mai bună decât cea implicită. Majoritatea utilitarelor de download de pe YouTube descarcă doar un fişier FLV. Acest FLV este, de fapt, versiunea standard, cea de calitate redusă, a clipurilor YouTube. Versiunile de calitate superioară sunt fie MP4, fie 720p.

KeepHD

Ei bine, site-ul KeepHD îţi facilitează, printre altele, descărcarea clipurilor YouTube în format MP4 şi 720p. Există mai multe căi prin care poţi folosi acest site pentru a descărca versiunea HD a clipurilor. Cea mai simplă dintre acestea este copierea link-ului. Nu ai de făcut decât să copiezi link-ul din pagina de YouTube în căsuţa de pe KeepHD şi să apeşi butonul download.

KeepHD

Îţi vor fi afişate apoi mai multe link-uri, pentru fiecare versiune a clipului: FLV (calitate slabă), 3gp (versiunea pentru telefoane mobile), MP4 (calitate bună) şi HD (rezoluţie 720p). Pentru a descărca versiunea HD nu ai decât să apeşi link-ul corespunzător.

Nu toate clipuri de pe YouTube au versiuni HD. Din acest motiv, această metodă nu va putea fi folosită decât pentru clipurile care au şi o variantă HD.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News