Digi Mobil dublează traficul de date inclus la opţiunile pentru cartele preplătite

Digi Mobil dublează traficul de date inclus la opţiunile pentru cartele preplătite

Digi Mobil a anunţat o nouă promoţie, valabilă în perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, oferind clienţilor noi şi cei existenţi dublul traficului inclus în opţiunea aleasă, fără costuri suplimentare.

Astfel, utilizatorii Digi Mobil care optează pentru una dintre opţiunile Hipsterova, Bogatinov sau Dinerovich primesc dublul traficului de date inclus în opţiunea aleasă, precum şi între 150 şi 400 minute naţionale de convorbiri:

 

Opţiune

 

Preţ euro    (fără TVA)

 

Valabilitate

 

Minute incluse

SMS-uri incluse

 

Trafic de date

În reţea

Naţionale

În reţea

Hipsterova

2

 

1 lună

 

Nelimitat

150

 

Nelimitat

2 GB

Bogatinov

3

250

4 GB

Dinerovich

4

400

6 GB

 

Indiferent de opţiunea aleasă, utilizatorii cartelelor Digi Mobil preplătite beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea.

Opţiunile se activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# şi urmând paşii din mesajul afişat pe ecranul telefonului. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult