Digi Mobil ieftineşte abonamentele Optim Nelimitat

Digi Mobil ieftineşte abonamentele Optim Nelimitat

Începând cu data de 17 septembrie 2015, RCS & RDS oferă o nouă configuraţie de tarife pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, în care noile preţuri pornesc de la numai  3 euro/lună (TVA inclus).

Astfel, clienţii companiei care deţin minim două servicii fixe (Digi Net şi Digi TV) şi 4 sau mai multe abonamente Optim Nelimitat contractate vor plăti un tarif de 3 euro/lună. Clienţii care deţin 3 abonamente Optim Nelimitat vor achita 3,33 euro/lună (TVA inclus). Reducerea tarifelor se aplică atât clienţilor existenti cât şi pentru abonamente noi, contractate îndeplinind condiţiile de eligibilitate.

Digi Mobil ieftineşte abonamentele Optim Nelimitat

Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming national, pe care îi pot utiliza gratuit.

Prin ofertele comerciale lansate în ultima perioadă continuăm strategia de a încuraja utilizatorii să comunice fără limite. Clienţii noştri au nevoie de servicii avantajoase, de libertate în comunicare şi de un partener care să răspundă nevoilor acestora. Serviciul Digi Mobil le oferă acestora pachetul ideal de beneficii: convorbiri şi internet mobil nelimitate, echipamente la preţuri avantajoase, dar şi conţinut video fără costuri suplimentare la abonament, prin platforma Digi Online si serviciul de video la cerere, Digi Play.” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

 

Servicii Digi

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusă/lună)

1 abonament

2 abonamente

3 abonamente

4 sau 5 abonamente

Digi Net şi Digi TV Cablu/Satelit

5

4

3,33

3

Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit

5

5

5

5

Independent de alte servicii Digi

6

5

5

5

 

Tarifele abonamentelor Optim Nelimitat variază între 3 euro/lună şi 6 euro/lună (TVA inclus), în funcţie de numărul de servicii Digi contractate de către abonaţii companiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult