Disney va lansa sute de emoticoane inspirate de eroi celebri din desene animate

Disney va lansa sute de emoticoane inspirate de eroi celebri din desene animate

Compania Disney a anunţat că va lansa în curând 400 de emoticoane inspirate din animaţii celebre pentru uzul utilizatorilor reţelelor de socializare, relatează 20minutes.fr.

Compania Disney a anunţat pe paginile oficiale de Twitter şi YouTube că va lansa 400 de emoticoane inspirate din animaţii pentru utilizatorii reţelelor de socializare. Emoticoanele vor avea chipul eroilor din celebrele desene animate şi ar trebui să fie puse în uz luna aceasta.

Citeşte şi: Ori, mobilierul robot care poate transforma un mic dormitor în living

Cele 400 de emoticoane vor „ilustra emoţiile faimoaselor personaje din desenele animate Disney”.

Toate generaţiile de personaje create de Disney vor fi reprezentate, inclusiv figurile istorice: Mickey, Daisy, Pluto, sau mai recent Nemo.

Cu mai puţin de o săptămână înaintea Zilei Mondiale a Emoticonului, care este celebrată pe 17 iulie, un filmuleţ postat de compania Disney atestă că micile „figuri zâmbitoare din universul desenelor animate merită să fie aproape de internauţi”. Însă utilizatorii trebuie să le câştige. Nu le vor primi pur şi simplu pe gratis. Utilizatorii trebuie să câştige mai multe partide în jocul special creat pentru dispozitive mobile, numit Disney Emoji Blitz, pentru a li se permite să folosească emoticoanele Disney.

Deşi emoticoanele Disney nu sunt încă disponibile şi nici nu s-a anunţat o dată oficială pentru lansare, compania a precizat că emoticoanele vor putea fi în curând folosite pentru dispozitivele mobile care folosesc sisteme de operare iOS sau Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult