Două gemene vând online figurine de supereroi cu 333 de dolari bucata, după ce dorm cu ele

Două gemene vând online figurine de supereroi cu 333 de dolari bucata, după ce dorm cu ele
Se spune că în America poţi face bani din orice. Două gemene identice din Los Angeles în vârstă de 22 de ani au găsit o modalitate inedită de face bani în era social media – surorile dorm cu figurine de supereroi din pluş pe care apoi le vând în magazinul online The Most Famous Artist la preţul de 333 de dolari bucata. Pentru a impulsiona vânzările, cele două tinere publică pe Instagram imagini sugestive cu ele şi figurinele în pat.
 
Citeşte şi: Se pare că WhatsApp lucrează la aplicaţii native pentru Windows şi Mac OS
 
Allie şi Lexie Kaplan spun că au început proiectul, numit „Boy Toys”, după ce au cumpărat şapte figurine – Batman, Mario, Pikachu, Yoda, Chewbacca, The Hulk şi Darth Vader – la preţul total de 130 de dolari. Jucăriile au fost scoase apoi la vânzare la preţul de 333 de dolari fiecare. Potrivit celor de la The Most Famous Artist, cererea pentru figurinele cu care dorm gemenele depăşeşte oferta. 
 
 
Fiecare figurină vândută de surori este semnată pe etichetă şi include un certificat de autenticitate, „sigilat” cu ruj imprimat de buzele fetelor. Mai mult, clientul primeşte o poză înrămată cu cele două fete şi figurina. „Şi da, figurinele au mirosul nostru”, au scris ele pe Instagram. 
 
Allie şi Lexie , absolvente ale Universităţii din New York, se descriu ca fiind artiste. Ele realizează picturi în ulei în care personajele principale sunt celebrităţi.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult