eMAG lansează Wink şi Star-Light, două branduri proprii de electronice şi electrocasnice

eMAG lansează Wink şi Star-Light, două branduri proprii de electronice şi electrocasnice

Oferta eMAG este pe cale să primească noi produse din categoria electronice şi electrocasnice, aduse în România sub brandurile proprii Wink (device-uri mobile şi accesorii) şi Star-Light (electronice şi electrocasnice).

TV Star-Light 46DM8000

eMAG comercializează deja sub noul brand Wink mai multe modele de tablete entry-level, urmând ca în primul semestru din 2015 oferta să fie extinsă şi cu modele mai performante din gama mid-high, precum şi şapte modele smartphone. „Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienţilor pasionaţi de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanţă sporită investiţiei în achiziţia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

Tableta Wink One foloseşte un procesor quad core Allwinner A31S (nuclee ARM Cortex A7 la 1GHz), animând un ecran IPS de 7˝ cu rezoluţie 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, 8 GB spaţiu de stocare şi foloseşte sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat.

Star-Light Power Juicer PJ-800W

Tableta Wink Connect 3G are procesor quad-core (MediaTek 8382 cu frecvenţă de 1.3 GHz), ajutat cu 1GB memorie RAM şi conectat aceluiaşi ecran IPS de 7˝ cu rezoluţie 1024 x 600 pixeli. Spaţiul de stocare măsoară 8GB şi adăposteşte versiunea Android 4.2.2 JellyBean.

Ceva mai performant, modelul Wink Elite 7.85 dispune de procesor quad-core la 1.3GHz (nuclee Cortex-A7) şi pune la dispoziţie un ecran IPS de 7.85˝. Memoria internă de 16GB poate fi extinsă cu până la 32GB ataşând un card microSD. Tableta foloseşte sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat.

Tableta Wink Elite 7.85

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, a adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să fie lansate sub umbrela aceluiaşi brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum şi electrocasnice mari. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult