Facebook ar putea activa şi sunetul pentru clipurile redate automat în News Feed

26.08.2016
Facebook ar putea activa şi sunetul pentru clipurile redate automat în News Feed

Folosit de ceva timp în aplicaţia pentru mobil, modul autoplay responsabil cu redarea automată a clipurilor video prezente în News Feed ar putea deveni mult mai intrusiv, administratorii reţelei de socializare testând redarea clipurilor cu sunet, ca setare implicită pentru toţi utilizatorii Facebook.

Pentru început, modul autoplay cu sunet va fi testat cu un grup restrâns de utilizatori din Australia, administratorii reţelei de socializare evaluând două posibile implementări: activarea sunetului imediat ce clipul video a intrat în câmpul vizual, sau prin apăsarea opţională a unui buton suprapus peste fluxul video. Cea din urmă metodă este similară formei actuale în care sunt redate clipurile video în aplicaţia Facebook pentru mobil.

Din fericire chiar şi la folosirea noului mod autoplay, aplicaţia se supune încă setărilor pentru volum general, astfel că utilizatorii pot opri sunetul la fel ca pentru orice altă aplicaţie de Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult