Gmail, Drive şi Google+ oferă un spaţiu comun de stocare de 15 GB

14.05.2013
Gmail, Drive şi Google+ oferă un spaţiu comun de stocare de 15 GB

Google I/O va începe abia mâine, însă compania a început deja să anunţe noutăţile. Pentru cei care folosesc Gmail, Google Drive sau Google+ şi limitările actuale de stocare ale fiecărui serviciu în parte nu erau satisfăcătoare, vestea unificării acestora este, fără îndoială, una bună.

Până acum, Gmail a oferit un spaţiu de stocare de 10 GB, iar Google Drive şi Google+ au împărţit alţi 5 GB, extinderea contra cost a acestora având şi ea limite diferite, 25 GB în cazul primului serviciu şi 100 GB în cazul celor din urmă. Google a anunţat că toate cele trei servicii vor utiliza de acum înainte un spaţiu comun de stocare, iar acesta va însuma spaţiile oferite până acum pentru un total care va începe de la 15 GB, în cazul conturilor gratuite.

Această veste este binevenită indiferent de ce servicii Google am folosi. Utilizatorii Gmail vor primi un spaţiu suplimentar binevenit în cazurile în cazul în care au un Inbox consistent, iar utilizatorii Drive sau Google+ se vor bucura de un spaţiu mult mai mare în cazul în care foloseau puţin din spaţiul alocat până acum pentru Gmail.

Odată cu această unificare a dispărut şi limita maximă de 25 GB pentru Gmail, spaţiul maxim disponibil contra cost fiind acum de 100 GB. Aceste modificări vor deveni disponibile utilizatorilor în săptămânile care urmează. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News