Go4it, la peste 1.000.000 de gadgetari fideli

Go4it, la peste 1.000.000 de gadgetari fideli

În mai puţin de 5 ani de când a fost lansat, Go4it a devenit principala sursă de informaţii despre tehnologie în general, şi gadgeturi în special, pentru pasionaţii acestor domenii. În ianuarie 2012, Go4it a doborât bariera de un milion de vizitatori unici pe lună! Pentru asta vă mulţumim vouă celor ne citiţi articolele, deopotrivă celor care ne apreciaţi şi celor care ne trageţi de urechi atunci când greşim.

Go4it înseamnă pasiune pentru tehnologie: pasiunea noastră, a celor care scriem, şi pasiunea voatră, a celor interesaţi de smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto şi toate dispozitivele care încorporează cele mai noi tehnologii.

În 2011 am lansat Go4games, site dedicat jocurilor de PC şi console, care a ajuns rapid preferatul gamerilor înrăiţi. Tot în 2011 v-am premiat cu o mulţime de gadgeturi, jocuri originale şi licenţe antivirus gratuite.

2012 va fi şi el un an plin de evenimente. Vă pregătim numeroase concursuri şi o înfăţişare nouă, atât pentru cei care vizitaţi Go4it de pe calculator, cât şi pentru cei care intraţi de pe telefonul mobil sau tableta.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă promitem că vom rămâne aceeaşi sursă de încredere, unde puteţi citi cele mai importante noutăţi, tutoriale şi review-uri juste.

go4it.ro - un milion de gadgetari

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News