Google adaugă versuri în listele cu rezultate la căutările după melodii

28.06.2016
Google adaugă versuri în listele cu rezultate la căutările după melodii

Venind în sprijinului numărului tot mai mare de utilizatori care folosesc motorul Google Search pentru a căuta informaţii despre melodiile preferate, Google va pune versurile melodiei vizate direct în lista cu rezultate la căutări.

Noul serviciu implementat în urma unui acord de licenţiere semnat pentru o durată de doi ani cu firma canadiană LyricFind ar urma să constituie o sursă suplimentară de venit pentru muzicieni şi casele de producţie care deţin drepturi de autor pentru melodiile respective.

Informaţiile suplimentare vizând căutările după melodii vor începe să fie afişate utilizatorilor din Statele Unite începând de astăzi, însă acordul semnat cu LyricFind are aplicare şi pe plan internaţional, indicând posibilitatea extinderii acestui serviciu la nivel global.

Google Keyboard 5.0 – funcţii noi şi interfaţă modernizată

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult