Google chiar ştie aproape tot ce faci online. Acum ai şi dovada clară

29.06.2016
Google chiar ştie aproape tot ce faci online. Acum ai şi dovada clară
Google ştie aproape tot ce faci online, iar acum confirmă acest lucru după lansarea site-ului My Activity (myactivity.google.com/myactivity). Pe acesta utilizatorii îşi pot vedea tot istoricul activităţii în diferite produse şi servicii ale companiei, precum Google Search, YouTube sau Android. Site-ul poate fi accestat atât de pe desktop, cât şi de pe mobil. 
 
My Activity funcţionează şi ca un nod pentru diferitele servicii ale companiei care colectează date despre utilizatori. Din site utilizatorii pot opri unele servicii, dar şi şterge activităţile online pe care nu le mai doresc în istoric.
 
Informaţia este afişată sub formă de casete, într-un mod asemănător cu cel din Google Now, iar pentru fiecare zi este ilustrat timpul petrecut într-un anumit serviciu. 
 
 
Din My Activity utilizatorii pot trece uşor şi în alte pagini Google, pentru a-şi ajusta preferinţele în materie de publicitate sau setările de securitate. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult