Google Earth primeşte imagini actualizate şi o funcţie nouă

30.06.2015
Google Earth primeşte imagini actualizate şi o funcţie nouă

Google Earth a împlinit 10 ani şi odată cu aniversarea sa, au fost îmbunătăţite câteva componente importante ale sale. Este vorba despre debutul funcţiiei Voyager şi îmbunătăţirea lui Earth View, oferind noi metode de a explora planeta folosind internetul, cât şi noi imagini la rezoluţie înaltă. Ambele adaugă conţinut nou sau reîmprospătat.

Voyager este o funcţie nouă disponibilă în acest moment doar în varianta desktop a aplicaţiei. Google Earth primeşte astfel capabilităţi pentru a explora planeta folosind imagini foarte recente, organizate în mai multe categorii: Street View, Earth View, oraşe 3D, imagini din satelit actualizate şi imagini pentru tururi turistice. Acestea vor putea ajuta utilizatorii să facă vizite virtuale în locaţii exotice, sau chiar să îi ajute să îşi plănuiască următoarea călătorie.

Earth View în schimb a primit noi imagini. Este vorba despre 1500 de fotografii de fidelitate înaltă captate din satelit, care prezintă cele mai populare peisaje de pe toate continentele. Aceste imagini sunt de asemenea disponibile în extensia dedicată pentru Google Chrome, cât şi într-o galerie web. Cei care folosesc o versiune actualizată la zi a lui Google Earth au deja acces la toate elementele noi ale aplicaţiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult