Google Maps este pe cale să primească o interfaţă nouă

Google Maps este pe cale să primească o interfaţă nouă

Google pare să pregătească schimbări importante pentru interfaţa web a serviciului Google Maps, menite să o apropie de aspectul aplicaţiei Maps pentru tablete cu Android.

Google Maps este pe cale să primească o interfaţă nouă

Surprins într-o serie de imagini rămase deocamdată neconfirmate pe căi oficiale, serviciul Google Maps se prezintă cu o interfaţă web puternic modificată, în care binecunoscutul Sidebar a dispărut, informaţiile conţinute în acesta fiind prezentate în miniaturi ce par să plutească deasupra hărţii virtuale.

Noua interfaţă se prezintă cu un nou set de icon-uri şi paletă de culori modificată, dar cea mai importantă schimbare pare să fie integrarea cu reţeaua Google+, ce aduce în listele cu rezultate returnate pentru căutări şi informaţii despre locaţii recomandate de prietenii de pe Google+.

Google Maps primeşte integrare Google+

Pentru detalii complete va trebui să aşteptăm însă conferinţa Google I/O, programată să aibă loc peste câteva zile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult