Google Maps primeşte o nouă schemă de culoare, evidenţiind mai bine locaţiile de pe hartă şi denumirile

16.11.2017
Google Maps primeşte o nouă schemă de culoare, evidenţiind mai bine locaţiile de pe hartă şi denumirile

Google a adus mici schimbări serviciului Maps, vizând o mai bună lizibilitate a informaţiilor prezentate.

Astfel, harta şi denumirile afişate în modurile conducere, navigare, tranzit şi explorare vor fi prezentate mai clar evidenţiind detaliile relevante cum sunt benzinăriile, staţiile mijloacelor de transport în comun şi rutele acestora.

Punctele de interes sunt diferenţiate folosind culori diferite, în funcţie de tipul acestora, cât şi icon-uri uşor de identificat la inspecţie vizuală.

Schimbările anunţate vizează toate produsele Google care au integrare cu serviciul Maps: serviciul Google Assistant, aplicaţia Google Maps (inclusiv versiunea pentru web browser), Google Search, Google Earth şi Android Auto, urmând să devină vizibile pentru toţi utilizatorii acestora în cursul următoarelor două săptămâni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult