Hollywood in metavers

30.10.2007
Hollywood in metavers

Milioanele de cetateni ai lumilor virtuale nu mai pot fi ignorati. Sony si Google si-au dat si ei seama de piata in crestere exponentiala si vor lansa la randul lor alte lumi virtuale.

E si cazul italienilor de la Koinup, care au creat un site de socializare special pentru locuitorii virtuali si povestile lor din lumile digitale. www.koinup.com e o combinatie dintre YouTube, Flickr si MySpace absolut gratuit si gata de a gazdui orice continut multimedia atat timp cat reprezinta experiente desprinse din lumile virtuale pe care le viziteaza frecvent utilizatorii.

Ai facut niste poze interesante in "The Sims"? Ai creat niste filme (machinima) spectaculoase in Second Life? Koinup este site-ul pe care le poti incarca. Cel mai mare avantaj e ca aici nimeni nu te va lua drept nebun scapat de la ospiciu, ba chiar vei primi sfaturi de la altii ca tine despre cum sa-ti imbunatatesti operele.

Continutul e clasificat dupa formatul multimedia (poze, filme, povestiri) si dupa lumea virtuala prin care "bantui" (Second Life, "The Sims", "World of Warcraft", IMVU si "Other worlds").

Poza se numeste Etherial si a fost creata de o iubitoare a jocului "The Sims 2" cu porecla violentdoll in portalul Koinup. O gasesti aici: www.koinup.com/violentdoll/work/5004.  Desi artista nu spune nicio poveste despre cum a ajuns la acest rezultat, putem banui ca a fost prelucrata serios intr-un editor de imagini.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News