Internetul în anul 2015: cum arată peisajul online într-un raport întins pe 376 pagini

21.01.2015
Internetul în anul 2015: cum arată peisajul online într-un raport întins pe 376 pagini

Potrivit raportului întocmit de We Are Social, o companie cu activitate în domeniul social marketing, internetul are acum cu jumătate de miliard mai mulţi utilizatori decât în urmă cu un an, numărul celor prezenţi online depăşind pragul de 3 miliarde. Internetul a câştigat 185 milioane de utilizatori unici în fiecare din ultimele 12 luni, atraşi perspectiva accesului facil la informaţie şi mirajul reţelelor de socializare.

Raportul dezvăluie şi că accesarea reţelelor de socializare folosind dispozitive mobile a crescut cu 23% în 2014, în condiţiile în care 51% din populaţia planetei (3.649 miliarde de oameni) deţine cel puţin un telefon mobil.

Împărţit pe regiuni, numărul utilizatorilor de mobile şi reţele de socializare raportat la totalul populaţiei depăşeşte cu mult media globală în zona de est şi sudul Asiei.

Mai jos puteţi consulta întreaga analiză furnizată de We Are Social, ilustrată cu date statistice arătând tendinţele observate în ultimul an la nivel global.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult