Mai multe reclame în hărţile Google Maps

25.05.2016
Mai multe reclame în hărţile Google Maps

Google este pe cale să introducă un nou serviciu numit „promoted pins”, adresat companiilor care doresc să se promoveze făcând cunoscută locaţia punctelor de lucru pe hărţile Google Maps.

Pentru utilizatorii de rând, locaţiile marcate pe hartă vor fi identificate cu logoul companiei respective. Activarea acestora va permite setarea unei rute către locaţia respectivă, precum şi vizualizarea mai multor informaţii utile cum ar fi programul de lucru, detalii despre eventuale promoţii, tarife de cazare, sau catalogul de produse.

Obiectivele marcate folosind serviciul „promoted pins” vor apărea atât când navigăm harta în modul manual, cât şi la folosirea modului pentru şofat, atunci când trecem prin apropierea locaţiilor respective.

În plus, căutările iniţiate în aplicaţia Maps ar putea returna şi reclame pentru firmele care îşi desfăşoară activitatea în zona vizată de utilizator. Reclamele inserate în lista cu rezultate vor fi uşor identificate după simbolul de culoare violet, plasat imediat sub titlu. 

O casă a fost demolată „din cauza unei erori a Google Maps

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult