Modificările de pe Instagram vor fi implementate mai târziu decât ne aşteptam

29.03.2016
Modificările de pe Instagram vor fi implementate mai târziu decât ne aşteptam

Ultimele câteva zile au fost foarte agitate pentru comunitatea utilizatorilor de Instagram. Facebook a anunţat implementarea unui algoritm care va modifica felul în care sunt afişate fotografiile publicate pe reţeaua de socializare, spre nemulţumirea fanilor, care preferă modul de afişare cronologic. În cele din urmă, panica se pare că a fost puţin exagerată, modificările fiind plănuite pentru următoarele câteva luni şi nu imediat.

Deja mulţi dintre utilizatorii cu un număr mare de abonaţi au început să publice imagini prin care îi îndemnau pe aceştia să pornească notificările pentru a fi anunţaţi atunci când apar articole noi, însă momentan nu este nevoie. Pe contul oficial de Twitter al reţelei Instagram a fost publicat un mesaj care încearcă să calmeze spiritele. Se pare că Facebook a auzit plângerile şi a decis ca momentan să nu modifice nimic în modul în care este afişat fluxul de ştiri.

Acest lucru nu înseamnă că în viitorul apropiat nu va fi implementat noul algoritm selectiv. Mesajul publicat pe Twitter sugerează că în momentul în care modificările sunt iminente, va fi făcut un anunţ detaliat, pe care să îl poată vedea toţi utilizatorii. În acest moment sunt câţiva utilizatori care au acces la noul Instagram, însă aceştia au fost aleşi special pentru a testa funcţionalitatea. Schimbările vor fi implementate numai după ce vor fi elminate toate problemele sesizate de către cei care le pot vedea. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult