O jurnalistă sportivă a arătat ceva mai mult decât trebuia în timpul unei emisiuni TV

Un reporter Fox Sports a arătat ceva mai mult decât trebuia în timpul unei emisiuni TV despre viitoarele Jocuri Olimpice. La un moment dat tânăra Alina Moine, din Argentina, îşi ridică accidental rochia lăsând să se vadă lenjeria intimă. 
 
Clipul a devenit viral pe internet, iar foarte mulţi utilizatori au spus că nu sunt deranjaţi de ce au văzut. „Pe plajă vezi bikini mult mai mici decât aceia”, scrie cineva. 
 
 
Moine şi-a păstrat prfesionalismul după incident şi a continuat emisiunea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 
 
Acesta nu este primul incident în care o jurnalistă sportivă cunoscută trece prin momente neplăcute. Tânăra Emily Austen, de la Fox Sports Florida, a fost concediată la scurt timp după ce a participat la o transmisiune live pe Facebook. Tânăra a făcut o remarcă rasistă la adresa mexicanilor.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult