Orange a lansat un configurator online simplu pentru abonamentele Young

Orange a lansat un configurator online simplu pentru abonamentele Young

Site-urile operatorilor sunt arareori bine structurate, abonamentele, opţiunile şi ofertele părând uneori răspândite înadins pentru a nu putea fi găsite uşor. Orange România a făcut un pas în direcţia corectă, oferind clienţilor Orange Young posibilitatea de a-şi configura online opţiunile dorite care vor fi incluse în abonament, de a alege terminalul dorit şi de a finaliza comanda dintr-un singur click.

Pentru început, trebuie subliniat faptul că noul configurator online Orange este valabil doar pentru abonamentele Young, deci pentru clienţii cu vârste între 18 şi 35 de ani, şi nu este disponibil pentru alte abonamente din oferta operatorului. Configuratorul impune şi unele limite, acesta neacceptând abonamente cu valoarea mai mică de 9€ sau, în cazul în care se alege opţiunea minutelor de convorbire nelimitate, cu o valoarea mai mică de 20€.

Dacă utilizatorul nu are o problemă cu aceste limite, acesta are la dispoziţie trei potenţiometre cu care poate alege traficul de date, numărul de SMS-uri naţionale şi numărul de minute care vor fi incluse în abonament. Configuratorul va actualiza preţul abonamentului în timp real şi, dacă utilizatorul a ales să cumpere şi un telefon mobil, va actualiza în funcţie de opţiuni şi suma suplimentară care mai trebuie plătită pentru acesta.

Opţiunile de alegerea traficului de date oferă valori de la 0 la 4 GB, cele pentru SMS-uri naţionale, de la 0 la 360, iar numărul de minute incluse, de la 0 la 800. În cazul ultimelor două opţiuni există şi posibilitatea alegerii opţiunii „nelimitat”. Suplimentar, mai sunt oferite opţiuni pentru conectivitate 4G, stocare Orange Cloud, Movie Go, Happy Night şi Multimedia.

Configuratorul Orange Young pentru abonamente este disponibil pe site-uri operatorului la această adresă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News